Put Plus logo

 

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom konstatujem da je uspešno završen 3. regionalni stručni seminar NISKOGRADNJA I SAOBRAĆAJ 2023 koji je održan od 31. maja do 2. juna 2023. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Posle pauze od četiri godine uslovljene u najvećoj meri pandemijom virusa COVID-19, ponovo su na jednom mestu razmenjena stručna mišljenja o aktuelnim temama posvećenim planiranju i projektovanju, izgradnji i održavanju puteva i železnica, bezbednosti saobraćaja, novim softverskim paketima, zaštiti životne sredine, geotehnici u saobraćajnicima, odvodnjavanju puteva, primeni BIM tehnologije i ostalim temama usko povezanim sa niskogradnjom i objektima putne i saobraćajne infrastrukture.

Zahvaljujem svima koji su dali svoj veliki doprinos u organizaciji seminara - vrhunskim predavačima koji su nadahnutim predavanjima čvrsto držali visok nivo struke; sponzorima i prijateljima seminara bez čije podrške seminara u ovakvom obliku sigurno ne bi bilo; svim kompanijama i institucijama čijih je 350 učesnika učinilo da će se ovaj događaj pamtiti i svom timu koji je mesecima nesebično radio i ugradio sebe u ovaj projekat. Zahvaljujem i ljubaznim domaćinima u hotelu Crowne Plaza, muzičkoj grupi Mogul koja nam je obezbedila divan muzički program na svečanoj večeri kao i svim ostalim subjektima koji su pomogli u pratećim aktivnostima u pripremi seminara.

Nadam se da ćemo se družiti ponovo za dve godine, u junu 2025., za kada je predviđen termin narednog seminara Niskogradnja i saobraćaj 2025.

Srdačan pozdrav,
Đorđije Kujundžić


početna strana

 

 

 

Zlatni sponzori:
Srebrni sponzori:
Bronzani sponzori:
Prijatelji seminara:

 

 

© 2020 Put plus, sva prava zadržana